Dominique Pico

Mondhygiënist

Mijn naam is Dominique Pico. In 2010 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde en sinds hetzelfde jaar werkzaam in mijn praktijk in Leidschendam. Zelfstandig ondernemer sinds 2012 en daarmee alweer 10 jaar in het vak. 

Daarnaast ben ik sinds 2020 moeder geworden van mijn eerste en 2021 van mijn tweede kindje. Mijn gezin en mijn werk zijn daarmee beide mijn grootste passie. 

 

Met het behalen van mijn diploma heb ik de Bachelor of Health verkregen. Door middel van cursussen, congressen en kennistoetsen houd ik mijn kennis en kunde up to date en sta ik geregistreerd in het KRM (Kwaliteitsregister mondhygiënisten).

Daarnaast ben ik lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en de NvVP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie). Deze registratie wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en de kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren. 

In de Praktijk Voor Mondhygiëne Zoetermeer helpen wij u graag bij het realiseren van een schoon en gezond gebit. Zowel kinderen  als volwassenen in alle leeftijden zijn bij ons van harte welkom!

Ook beugels ,(deel) protheses of implantaten onderhouden zijn geen probleem en doen we graag voor u. 

 

Ik ben aangesloten bij: 

krm-logo

Ons Team

Dominique Pico
Dominique Pico Mondhygiënist

Catelijne Bouwens
Catelijne Bouwens Mondhygiënist

Janka Carnier Wensink
Janka Carnier Wensink Praktijk Assistente

Colinda van Markwijk
Colinda van Markwijk Financieel Medewerker