Huisregels Prakijk voor Mondhygiëne Zoetermeer

Nieuwe patiënten

Als nieuwe patiënt dient u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen bij de eerste afspraak. Ook vragen wij u de gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit is belangrijk om risico’ s en complicaties tijdens een tandheelkundige behandeling in te kunnen schatten. Bij binnenkomst kunt u zich bij de balie melden.

Aanwezigheid

Wij verzoeken u vriendelijk om 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn.

Afspraken maken en afzeggen

Wij werken uitsluitend op afspraak. Indien u een pijnklacht heeft kunt u ons het beste even bellen voor 9 uur. We doen dan onze uiterste best om u dezelfde dag nog te helpen. Als u later belt kunnen wij dat niet garanderen.

Afspraken dienen 48 uur van tevoren te worden geannuleerd. Dit kunt u telefonisch doen via telefoonnummer 079 - 321 13 44 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u zonder berichtgeving de afspraak verzuimt en wij de voor u gereserveerde tijd niet kunnen inplannen voor een andere patient, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij berekenen hiervoor 0 tot 100% van de voorgenomen behandeling.

Indien u een afspraak heeft op een maandag, dan dient u de afspraak op de vrijdag daarvoor te annuleren. In geval van ziekte graag indien mogelijk tijdig doorgeven, doch zeker uiterlijk dezelfde dag voor 9.00 uur.

Te laat verschijnen op een afspraak

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek. De voor u gereserveerde tijd zal mogelijk in rekening worden gebracht.

Betalingen

Betalingen onder € 100,- dienen bij ons altijd aan de balie te worden voldaan, bij voorkeur via PIN. Hogere bedragen mag u uiteraard ook voldoen aan de balie. Vervolgens kunt u zelf uw declaratie indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Spoedgevallen

Bij spoedgevallen altijd uw eigen tandarts bellen. 

Wijzigingen

Gewijzigde adres-, persoons-, of verzekeringsgegevens, wijzigingen in de gezondheid en medicijngebruik én zwangerschappen dient u zo spoedig mogelijk aan ons te geven.