Ons Team van Mondhygiënisten en Medewerkers

Maak kennis met het professionele team van mondhygiënisten en medewerkers van PVMZ in Zoetermeer. 

Eigenares Dominique Pico is in 2010 afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde en sinds hetzelfde jaar werkzaam in Leidschendam als mondhygiënist. In de zomer van 2012 kreeg ze de kans als ondernemer de praktijk Mondzorg Praktijk Leidschendam over te nemen. En in 2020 ook de Praktijk voor Mondhygiënisten Zoetermeer.

Met het behalen van het diploma heeft zij de Bachelor of Health verkregen. Door middel van cursussen, congressen en kennistoetsen houd ze haar kennis en kunde up-to-date en staat ze geregistreerd in het KRM (Kwaliteitsregister mondhygiënisten). Deze registratie wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en de kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren. Daarnaast is ze lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en de NvVP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

De ervaren behandelaars doen jaarlijks aan bijscholing en zijn lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en het kwaliteitsregister paramedici. U bent daarmee verzekerd van goede zorg.

In de Praktijk voor Mondhygiënisten Zoetermeer helpen wij u graag bij het realiseren van een schoon en gezond gebit.

Kinderen en volwassenen zijn bij ons van harte welkom!

 

Ons Team

Dominique Pico
Dominique Pico Mondhygiënist

Catelijne Bouwens
Catelijne Bouwens Mondhygiënist

Janka Carnier Wensink
Janka Carnier Wensink Praktijk Assistente

Colinda van Markwijk
Colinda van Markwijk Financieel Medewerker